18 września do Bochni na zaproszenie kierownictwa nowego zakładu przybyli reprezentanci niemieckiego zarządu firmy Bardusch. Obecna była również kadra menadżerska, lokalni samorządowcy, reprezentanci mediów oraz przedstawiciele okolicznych zakładów, aktywnie działających na terenie Bocheńskiej Strefy Aktywności Gospodarczej. W otwarciu wziął udział Prezes naszej firmy Jos Amsing, który przemawiając podziękował Inwestorowi za harmonijną i efektywną współpracę oraz zaufanie. Jesteśmy dumni, że współpracowaliśmy z przedsiębiorcą, tak długo obecnym na międzynarodowym rynku i w dalszym ciągu rozwijającym swoją ofertę. Bardusch od lat zapewnia swoim klientom specjalistyczną odzież ochronną przeznaczoną dla pracowników różnych gałęzi przemysłu i usług. Dla Inwestora bocheński oddział jest trzecim z kolei jaki firma uruchamia w Polsce. Filia w Bochni wesprze ofertę Bardusch o usługi prania, czyszczenia i serwisu odzieży roboczej. Nowa hala przemysłowa została wyposażona w najnowocześniejsze technologie, usprawniające zachodzące w niej procesy. Design obiektu to stonowana, prosta, ale elegancka forma. Ciekawego akcentu obiektowi nadaliśmy poprzez zadaszenie wysunięte poza obrys części biurowej. Firmie Bardusch życzymy dalszych sukcesów. Było nam niezmiernie miło uczestniczyć w ceremonii otwarcia obiektu.