SOKOŁÓW SA – hala dla producenta mięsa i wędlin

powrót
SOKOŁÓW SA – hala dla producenta mięsa i wędlin
Hala dla producenta mięsa i wędlin rozbuduje istniejący zakład Sokołów SA w Kole o 3.000 m2 powierzchni magazynowej. Inwestor plasuje się w czołówce producentów mięsa i wędlin w Polsce, a także w rejonie Europy Środkowo-Wschodniej. Marka Sokołów od lat jest synonimem jakości i dobrych produktów.
Link do strony inwestora:
Kraj inwestora
Polska
Miejscowość
Koło
Województwo
wielkopolskie
Branża
mięsna
Typ hali
hala magazynowa
Konstrukcja nośna
Hala jednonawowa w konstrukcji żelbetowo-stalowej. Konstrukcja obejmuje komplet ram wraz z konstrukcją nośną ściany szczytowej oraz niezbędne usztywnienia. Słupy głównego układu nośnego wykonane jako żelbetowe.
Dach hali
Spadek dachu 3%. Konstrukcja nośna dachu wykonana w układzie kratownicowo-płatwiowym. Konstrukcja pod warstwy dachu z paneli blchy trapezowej. Izolacja z płyt z wełny mineralnej o grubości 20 cm. Grawitacyjne odwodnienie połaci dachowych.
Obudowa ścian
Ściany zewnętrzne obudowane blachą trapezową. Od strony wewnętrznej obłożone płytami warstwowymi z wypełnieniem z wełny mineralnej, o grubości 20 cm. Ściany murowane wewnętrzne oraz szczytowe od wewnątrz pokryte płytą z rdzeniem z wełny mineralnej o grubości 10 cm.
Opis inwestycji

Rozbudowa zakładu produkcji mięsa i wędlin o magazyn wyrobów gotowych i półproduktów o powierzchni 3.000 m2.

Efekt końcowy

Zwiększenie powierzchni składowania w zakładzie produkcyjnym Sokołów SA w Kole. Wizualnie nowa hala dostosowana do istniejących obiektów przemysłowych Inwestora.

Strona korzysta z plików Cookies w celu realizacji usług, zgodnie z Polityką cookies.